www.BlackDevil.hu

Ezen az oldalon megtalálsz mindet ami kell képek viccek stb.....


Hozzá valók:

      Tésztához (2 laphoz):                            

  •   6 tojás    
  •   6 ek cukor    
  •   6 ek melegvíz
  •   6 ek liszt
  •   2 ek keserű kakaópor
  •   1 cs sütőpor

  Kinder pingui    


Tejszínes krémhez: 

  •   5 dl tejszín (Hulala)
  •   1 cs étkezési zselatin
  •   1 ek folyékony méz 
  •   1/2 kk vaníliaaroma

Csokoládés krémhez:

  •   15 dkg csokoládé
  •   10 dkg margarin
  •   1 ek víz
  •   2 ek olaj

Bevonathoz:

  •   20 dkg étcsokoládé
  •   10 dkg margarin
  •   3 ek olaj
  •   1 ek víz
  •   1 ek porcukor








Cukrász Krémes


hozzá valók:

Tésztához:

  • 25 dkg liszt
  • 12,5 dkg margarin
  • 1 tojássárgája
  • 1 dl tejföl
  • 1 csipet só

Krémhez:




elkészítés 

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1 órát legalább pihentetjük(de akár éjszakázhat is a hűtőben).
  2. Két lapot nyújtunk és sütünk belőle, elvileg 180°C-ra előmelegített sütőben, de nálam ez 200°C-on volt jó, 10 percig, alsó-felső álláson. (Hólyagos lesz nagyon, de semmi pánik, ez így természetes. :-)) Érdemes esetleg az egyik lapot sütés előtt óvatosan, halványan bekockázni késsel, hogy később könnyebb legyen szeletelni, de vigyázva, nehogy átvágjuk a tésztát.
  3. A krémhez a pudingport összekeverjük a vaníliás cukorral, a teljes mennyiségből elvett, 10 dkg kristálycukorral, majd apránként hozzákeverjük az 1 l vizet is.
  4. A tojásfehérjéket a maradék 25 dkg cukorral gőz fölött kemény habbá verjük.
  5. A pudingot a vízzel lassú tűzön sűrűre főzzük (már akinek van türelme, ideje hozzá: én adtam neki, teljes kakaón ment alatta a hőség, úgy nyomtam :-) ).
  6. Ha besűrűsödött, vigyázva belekeverjük a gőz fölött felvert, kemény, kész habot is, majd azzal együtt még további 3 percig főzzük a krémet.
  7. Forrón, az alulra szánt tésztalapra kenjük az egészet, majd óvatosan a tetejére helyezzük a bekockázott lapot.
  8. Letakarjuk egy száraz kendővel, így hagyjuk kihűlni.
  9. Porcukorral meghintve tálaljuk.








Isler


hozzá valók:

tésztához

  • 280 g liszt
  • 280 g puha vaj
  • 150 g darált mogyoró (eredetileg mandula)
  • 140 g porcukor
  • 1 ek rum
  • csipetnyi só

tapasztáshoz

  • lekvár (szeder-, málna-, vagy éppen meggylekvár)

tetejére

  • 200 g étcsokoládé



elkészítés 

  1. A tésztához valókat gyors mozdulatokkal összegyúrjuk ésbetesszük a hűtőbe dermedni.
  2. Kb. egy óra múlva 3 mm vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk őket.
  3. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 175 fokon 10-12 perc alatt világos aranybarnára sütjük őket.
  4. Mikor kihűltek, kettőt-kettőt összeragasztunk egy kis szeder (málna vagy meggy) lekvárral és olvasztott étcsokoládéba mártjuk őket.
  5. Most következik a legnehezebb része: pár napra jól el kell dugni őket valami hűvös helyre egy jól záródó fémbobozban, hogy összeérjenek az ízek.













Weblap látogatottság számláló:

Mai: 14
Tegnapi: 1
Heti: 15
Havi: 15
Össz.: 14 766

Látogatottság növelés
Oldal: Süti receptek képpel
www.BlackDevil.hu - © 2008 - 2024 - attka.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »